Access Bars

Access Bars is een methode om via 32 energiepunten op je hoofd als het ware 'de harde schijf van je computer te resetten' zodat er weer ruimte en rust ontstaat.

Die 32 punten zijn energiekruispunten waar gedachten, overtuigingen en emoties zitten opgeslagen. Ieder punt beheert een ander onderwerp, zoals: creativiteit, lichaam, geld, contrôle, communicatie, dankbaarheid, vreugde, verdriet, veroudering, daadkracht en heling. Door de gecombineerde aanraking en het bewustzijn ontlaadt de informatie die daar ligt opgeslagen. Zo ervaar je weer rust en ruimte in je hoofd en komt er ontspanning en vrijheid in je lichaam, en ontstaan er nieuwe mogelijkheden in je leven.

Wat is er nog mooier dan ontspannen liggen terwijl liefdevol je hoofd wordt aangeraakt zodat er overtuigingen die jou niet diende oplossen? Zo word je lichter en blijer waardoor het leven op een soortgelijke manier op je zal reageren.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat cellen ovaal worden als ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties. Wat kan zorgen voor ongemak of ziekte.

Door het nalopen van de Bars kunnen cellen weer hun oorspronkelijke natuurlijke bolvorming aannemen.


Tevens is wetenschappelijk aangetoond dat een Access Bars Sessie invloed heeft op het elektrisch functioneren van de hersenen. Tijdens een Bars sessie bewegen de hersengolven naar Theta, de staat van diepe ontspanning vlak voor de slaapfase (Delta). Hierdoor krijg je toegang tot en kun je verandering aanbrengen in vastgezette gedragspatronen, overtuigingen, emoties en meningen die je huidige leven bepalen.Energetic Facelift Behandeling

De ENERGETIC FACELIFT BEHANDELING is het zusje van de Accass Bars. Dit werkt op een hele ontspannen manier om het lichaam te versterken en de gevolgen van het ouder worden te keren. Het creëert verjonging in het hele lichaam door deze verouderingsprocessen om te keren. Door te werken met die energieën waar jij en je lichaam toegang tot hebben, zet je deze omkering in en vinden er positieve veranderingen plaats in je hele lichaam. Het zijn zachte aanrakingen op gezicht en nek waardoor de cellen in het hele lichaam worden geactiveerd, zich kunnen herstellen.

Het is een zeer ontspannende behandeling voor lichaam en geest waarbij overtuigingen worden losgelaten en de energieën weer gaan stromen. Hierdoor krijg je een frisser en jonger uitziende uitstraling.

Klik hier voor meer informatie.