De Innerlijke Bevrijding

Als profesioneel begeleider van De Innerlijke Bevrijding gebruik ik een krachtige methode waarmee je blokkades opruimt, diepe inzichten krijgt en ervaart wie je echt bent (bewustzijn, kracht, vertrouwen, liefde). De ingang bij deze methode is het voelen van je lichaam, het leren omgaan met emoties en het bewust worden van je gedachten. Samen gaan we het licht laten schijnen op datgene waar jij hulp bij kunt gebruiken.

Met welke vragen kun je bij me terecht?

Er zijn vijf verschillende levensgebieden waar je naar kunt kijken:

Gezondheid: Voelt je lichaam vitaal? Heb je genoeg energie of ben je vaak moe en futloos? Heb je last van een ziekte? Let je op de signalen die je lichaam je geeft om je grenzen aan te geven? Heb je last van een (chronische) ziekte en kom je er niet uit met de reguliere geneeskunst? Ik begeleid je naar de specifieke essentie van jouw ziekte zodat je gericht met jouw bewustzijn kan gaan helen.

Emotioneel welzijn: Zit je goed in je vel, hoe voel jij je als je alleen bent? Zijn er gebeurtenissen die je hebt weggestopt en die je met je meesjouwt? Reageer je vanuit een innerlijke rust naar de ander? Ben je in harmonie met het leven zoals die nu is?

Werk en financiën: Ga je met goede zin naar je werk? Heb je een baan waar je voldoening uit krijgt en word je daar ook goed voor betaald? Word je gewaardeerd op je werk? Sta je in je kracht?

Relaties: Daarin kan je bijvoorbeeld wrijving ervaren met iemand die je regelmatig in je leven tegenkomt. Je voelt je dan geïrriteerd, afhankelijk, op slot zitten of niet serieus genomen. “Als deze collega/partner/vriend(in)/familielid nou maar zou veranderen dan voel ik me veel beter”, denk je dan. In werkelijkheid zit hier juist een les voor je verborgen. Tijdens deze krachtige en liefdevolle sessie gaan we kijken wat je mag leren van deze situatie en welke inzichten mogen komen.

Zingeving: Heb je een doel voor ogen waar het om gaat in je leven? Voel je je blij als je aan de toekomst denkt? Voel je je geïnspireerd?

Je zult merken dat je steeds bewuster wordt van wat er speelt in je leven en wat er om aandacht vraagt. Door daar een verdiepende sessie op te doen, zal je merken dat je steeds meer ruimte en licht kunt toelaten. Elke keer dat je wat hebt geheeld en hebt losgelaten, sta je meer in je eigen kracht en voel je dat je zelfverzekerder en vrijer in het leven staat. En dit is het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven!


Wat kun je verwachten als je komt voor een liefdevolle reis naar jezelf?

We zitten tegenover elkaar en je vertelt in het kort over je hulpvraag. Je hoeft geen lange verhalen te vertellen, zo hebben we ook meer tijd hebben voor de sessie zelf. In deze mooie en helende reis naar je ware zelf gaat het om de feiten, emoties en je gedachten. We starten met een heerlijke meditatie waardoor je helemaal tot rust komt en jij je goed kunt focussen op je lichaam.

Ik begeleid je bij alle stappen zodat je hulpvraag op het diepste niveau wordt geheeld.

Ook kun je emoties gaan ervaren, zoals bijvoorbeeld angst, verdriet en boosheid. Je zult ervaren dat jij deze emoties niet bent maar dat ze gewoon komen en gaan. Je bent de emotie niet maar je hebt ze. Ik begeleid je op een veilige manier door je emoties heen. Zo kun je laagje voor laagje ‘de schillen van de ui’ afpellen waardoor je je echte kern gaat ervaren. Deze diepe en persoonlijke reis door jezelf levert je rust en duidelijkheid op. Letterlijk: Licht op je Ziel.

Na afloop is het van belang om veel water te drinken waardoor alles wat los is gekomen makkelijk je lichaam uit kan. Je huid scrubben met zout onder de douche helpt ook om oude energieen kwijt te raken. Neem rust en probeer wat je ervaren hebt nog even bij jezelf te houden. Dat werkt het sterkste door.

Ik stem me volledig op je af waardoor ik je zo goed mogelijk kan ondersteunen. Deze mooie reis is iedere keer anders. Het is afhankelijk van wat er geheeld mag worden en waar het licht op mag schijnen. Ben je benieuwd wat het voor jou kan betekenen?

Klik hier voor meer informatie over de Innerlijke Bevrijding.