Groepsmeditatie

Wat ik vaak merk is dat de meeste mensen die bij mij komen te sterk aanwezig zijn in hun hoofd in vergelijking met de rest van hun lichaam. Dit is dan gelijk ook hetgeen waar ze bewust van worden tijdens een sessie en wat ze willen veranderen. De meeste mensen voelen zich prettiger (meer in harmonie) wanneer het denken afgewisseld wordt met het voelen omdat er zo meer contact is met het lichaam. Tijdens meditatie kun je je gedachten beter en objectiever waarnemen doordat de afleiding van de buitenwereld er niet is, Zo kun je besluiten om ze te observeren waardoor je merkt dat je je gedachten niet bent. Dit brengt afstand van je gedachten. Hierdoor wordt die eindeloze gedachtenstroom rustiger wat heilzaam werkt voor lichaam en geest. Om dit te stimuleren begeleid ik meditatie in kleine groepen.

"Als je bedroefd bent, leef je in het verleden. Als je bang bent, leef je in de toekomst. Als je vrede voelt, leef je in het heden." Lao Tse

Omdat ik verschillende manieren/ingangen gebruik, kan je zelf ervaren wat voor jou prettig is. Wat altijd van belang is, en waar ik veel aandacht aan zal geven, is dat je aarding goed is waardoor je goed bij jezelf kan komen en de energie door je heen kan laten stromen en je helemaal in het Nu komt. Dinsdagmorgen om 10.30 en/ of woensdagavond om 20.00 ben je van harte welkom. Meld je wel aan!

Neem warme sokken mee en comfortabele kleding. De investering in jezelf is €5,00 per keer. We doen een yoga oefening vooraf en vervolgens begeleid ik je in meditatie. Heb je nog vragen, ik sta je graag te woord. Je kunt je aanmelden voor een what's app groep over wanneer er meditatie is en of je wilt komen via 06-46112343.