"Ik heb Lieke ontmoet op een bijeenkomst van enkele dagen waar ik diep emotionele processen doorging.
Op een gegeven moment zat ik op een kantelpunt en had ik een kort gesprek met haar waarin ze haar hulp aanbood. Ik voelde dat ik bij haar moest zijn en nam haar hulp aan.
We zaten tegenover elkaar en met gesloten ogen nam ze me mee in een rustgevende visualisatie. Daardoor kon ik goed in mijn lichaam aanwezig zijn en werd mijn aandacht getrokken naar die delen die heling vroegen.
Lieke begeleidde me met zachte liefdevolle stem en ik voelde me steeds uitgenodigd dieper te gaan exploreren.
Ik ben bij zeer eenzame stukken gekomen waarin ik me verstoten voelde en waarin heel wat verandering kwam als ik er met mijn bewustzijn in mocht zakken. Ik werd me bewust van de levendigheid van mezelf en mijn omgeving. Van gedragenheid en vertrouwen in mijn bestaan. Ik mocht zelfs kennismaken met mijn pure energetische essentie - die zo vol energie en oneindigheid was dat ik overdonderd was en begon te huilen van geluk en gemis. Een onbeschrijfelijk gevoel.
Ik had de kanteling naar meer leven kunnen maken, voelde me instant blijer en gezonder.
Ik voel me nog steeds erg dankbaar voor dit mooie geschenk.
En ik vond het helemaal niet moeilijk of zo. Wonderlijk die aanwezigheid van Lieke in haar coaching! Ze brengt echt waar ze voor staat!
Tot op de dag van vandaag zie ik opmerkelijke veranderingen in mijn dagelijks leven die uit die ene sessie voortvloeien. Keuzes en handelingen niet langer vanuit isolatie maar vanuit gedragenheid en verbinding."

-

"De sessies van Lieke zijn voor mij letterlijk een bevrijding. Ze helpen me om mijn essentie te ervaren en de last letterlijk van mijn schouders te laten glijden. Dat lucht op: ik ben daarna veel rustiger, meer bij mezelf, minder druk in mijn hoofd. Alsof ik vanbinnen heb opgeruimd. Kortom: het is iedere keer een cadeautje, dat iedereen zichzelf zou moeten gunnen."

-

"Je bent een warme, integere persoonlijkheid, die mensen in een veilige omgeving helpt contact te maken met het diepere innerlijk."

-

"Ik heb Lieke leren kennen als een warme en lieve vrouw! Ik vind de sessies erg fijn omdat ik elke keer weer een stuk dieper kom. Daarnaast vind ik het erg prettig dat zij niet oordeelt. Ik kan gewoon zeggen wat ik vind en voel. En dat is onwijs prettig!"

-

"De sessies 'Innerlijke Bevrijding' bij Lieke hebben mij enorm geholpen. Een aantal jaren geleden heb ik een abortus meegemaakt. Sindsdien zijn veel kwesties naar voren gekomen. De sessies hielpen mij om boosheid en verdriet er te laten zijn. Het komt er op neer dat ik na elke sessie weer besefte hoeveel veroordelingen ik over mezelf had. En dat 'ik' meer ben dan mijn ego. Ik kwam aan het eind van elke sessie weer bij het gevoel van mijn ware essentie: licht en liefde. Lieke gaf mij altijd het gevoel dat ik alles mocht uitspreken. Het is best eng om jezelf bloot te geven en te benoemen wat er in je omgaat. Maar Lieke is open en zonder oordeel, zacht en liefdevol. Precies wat nodig is als je op deze manier jezelf onder de loep neemt."

-

"Ik heb jouw sessie als prettig ervaren. Je hebt mij daar goed in begeleid: je gaf mij de ruimte en volgde mij in mijn proces op dat moment. Ik voelde mij veilig bij jóu, moest even wennen aan het dicht bij elkaar te zijn terwijl ik jou daarvoor niet kende. Ik heb er zeker wat aan gehad: de sessie gaf erkenning aan de persoon die ik werkelijk ben. Dingen uit het verleden kregen hierdoor meer ruimte en acceptatie. Maar vooral het gevoel dat je goed bent zoals je bent, ondanks de hindernissen uit mijn verleden. Nogmaals bedankt voor je warme en liefdevolle begeleiding in mijn proces van dat moment."

-

"Zelfs terwijl positiviteit, dankbaarheid & optimisme mijn natuur is kostte het onverwachts even heel veel moeite om na een hoop negatieve gebeurtenissen in het leven te blijven stralen. Wetende dat alles om een reden gebeurt en gelovend in voorbestemming, was het even heel lastig om de positiviteit uit alle slechtheid te halen. Tijdens de bijzondere sessie voelde mijn ziel letterlijk weer het licht en daar ben ik o, zo dankbaar voor"

-

"Vermoedelijk ben ik de oudste die bij Lieke “Licht op haar ziel” mocht ervaren. Geboren in 1942 en streng katholiek opgevoed hebben wij geleerd om alleen maar te werken, te geloven en dagelijks naar de kerk te gaan. Met alle trauma’s, onaangename ervaringen en problemen, wisten wij niet om te gaan. Na drie depressies en heel wat bezoekjes aan psychologen, psychiaters, mindfullnes met mantra’s en yoga, was ik nog steeds niet in staat om innerlijke rust te voelen.

Vorig jaar nam ik mijn toevlucht tot Lieke’s Innerlijke Bevrijding en na een aantal sessies voelde ik mij steeds beter worden. Uitleggen kan ik het niet, daar is het te complex voor, maar aanraden wel uit de grond van mijn hart!

Ze luistert, is geïnteresseerd, laat je heerlijk huilen en na de eerste keer voel je je meteen een stuk beter. Jammer dat ze er 30 jaar geleden niet mee bezig was."

-

"Ik heb meerdere keren een sessie bij Lieke mogen doen. Ik ken Lieke als een heel warm en liefdevol persoon. Ze straalt volledige rust en balans uit die de nodige ruimte geeft om kwesties te helen en werkelijk het Licht op je ziel te ervaren. Voor mij persoonlijk gaf het telkens weer meer bewustwording van essentiële zaken. Ik kreeg de inzichten: ‘Ik ben goed zoals ik ben.’ en ‘Ik heb vertrouwen in de toekomst.’

Zeker de tips die zij me gaf om te mediteren en mijn intenties sterk te maken helpen mij elke dag opnieuw om vanuit mijn werkelijke bron te leven en te zijn. Het maakt mij een dankbaar mens!”

-

"Mijn eerste sessie van de 'Innerlijke Bevrijding' bij Lieke ging ik voorzichtig in, afwachtend wat het kon brengen na het vele innerlijke werk wat ik eerder deed. 

De ontspannen sfeer en kleine attenties stelden me op mijn gemak. Ik moest wel wennen aan de stappen van het proces, maar Lieke ging prettig om met mijn weerstanden en aarzelingen. Ze luisterde goed en ik ervoer ruimte voor mijn eigen-wijsheid. 

Naarmate ik meer gewend raakte, groeide mijn vertrouwen en waardering in de manier van werken. Ik kon me steeds makkelijker aan het proces overgeven. De uitkomsten waren verrassend door de andere invalshoek die ik tot nog toe niet kende. Na de sessies gaf Lieke me een toepasselijk boek in handen en stuurde ze me een treffend gedicht na.  Nu twee jaar later zijn me vooral Liekes warme en plezierige aandacht bijgebleven."