Groepsmeditatie

Wat ik vaak merk is dat de meeste mensen die bij mij komen te sterk aanwezig zijn in hun hoofd in vergelijking met de rest van hun lichaam. Dit is dan gelijk ook hetgeen waar ze bewust van worden tijdens een sessie en wat ze willen veranderen. De meeste mensen voelen zich prettiger (meer in harmonie) wanneer het denken afgewisseld wordt met het voelen omdat er zo meer contact is met het lichaam. Doordat je in meditatie je gedachten beter kunt waarnemen en deze nuchter bekijken zonder erin mee te gaan of ze te geloven. Zo creëer je afstand van je gedachten. Hierdoor wordt die eindeloze  gedachtenstroom rustiger wat heilzaam werkt voor lichaam en geest. Om dit te stimuleren begeleid ik ook meditatie groepen.

"Als je bedroefd bent, leef je in het verleden. Als je bang bent, leef je in de toekomst. Als je vrede voelt, leef je in het heden." Lao Tse

Omdat ik verschillende manieren/ingangen gebruik, kan je zelf ervaren wat voor jou prettig is. Wat altijd van belang is, en waar ik veel aandacht aan zal geven, is dat je aarding goed is waardoor je goed bij jezelf kan komen en de energie door je heen kan laten stromen en je helemaal in het Nu komt. Maandagavond om 20.00 en/ of woensdagochtend om 10.00 ben van harte welkom. Meld je wel aan!

Neem warme sokken mee en comfortabele kleding. De investering in jezelf is €5,00 per keer. We doen een yoga oefening vooraf en vervolgens begeleid ik je in meditatie. Heb je nog vragen, ik sta je graag te woord.